Home » vlaggen » Vlaggen voor particulieren

Vlaggen voor particulieren

Ieder jaar zijn er meerdere gelegenheden waarop mensen een vlag ophangen bij hun huizen. Bijvoorbeeld Koningsdag en Dodenherdenking. Vaak zien we op deze dagen de Nederlandse vlag op vele plaatsen wapperen in de wind.

Wil je meer informatie over de Nederlandse vlag? Neem hier even een kijkje. Er zijn behalve Nederlandse vlaggen natuurlijk ook ontzettend veel andere nationale vlaggen. Voor zover bekend zijn dit er in ieder geval 210. Heb je zelf een andere nationaliteit. Of voel je je verbonden met een ander land, dan Nederland? Dan zou je een landen vlag kunnen kopen, van dat land. Kijk voor veel informatie en aanbod bij deze online leverancier van vlaggen en vlaggenmasten.

Vlaggen ophangen

Het vaakst zie je vlaggen hangen aan vlaggenstokken. Maar steeds meer mensen kopen een vlaggenmast voor in de tuin of voor hun bedrijf. Ben je een particulier? Lees dan dit artikel over vlaggenmasten voor particulieren. En voor bedrijven hebben we dit artikel geschreven.

Soorten vlaggenmasten

Er zijn drie soorten vlaggenmasten. We gaan op alle drie dieper in en zullen bespreken welke vlaggenmasten het meest gekocht worden door particulieren en waarom. Maar eerst: welke materialen zijn er in vlaggenmasten? Het antwoord is dat er drie hoofdsoorten vlaggenmasten zijn:

Houten vlaggenmasten
Polyester vlaggenmasten
Aluminium vlaggenmasten

Speciale vlaggen

Er zijn ook veel vlaggen voor speciale gelegenheden, ook wel thema-vlaggen genoemd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sein vlaggen, voor op schepen of aan een formule 1 vlag, waarmee je kan laten zien dat je een echte fan bent. En een feestje is natuurlijk pas écht een feest als je de locatie hebt versiert met vlaggenlijnen. Wil je meer lezen over gemeentevlaggen? Lees dan dit artikel

Categorieën