Home » vlaggenmasten » Vergelijk tussen lichtjes kerstbomen voor in vlaggenmasten

Vergelijk tussen lichtjes kerstbomen voor in vlaggenmasten

Kerstverlichting voor aan uw vlaggenmast

Wilt u buitenshuis kerstversiering zonder te veel inspanning? Overweeg dan eens een vlaggenmast kerstboom. Dit zijn honderden kerstlichtjes die, door aan uw mast te hijsen, een kerstboom vormen. Het is de ideale uitkomst om buitenshuis een kerstsfeer te creëren. Bovendien is een vlaggenmast kerstboom erg gemakkelijk op en af te tuigen en brengt het een feestelijk gevoel met zich mee.

Er zijn 2 top aanbieders voor vlaggenmast kerstbomen. De Glowing Tree en de Fairybell. De verschillen? Bekijk het zelf maar.

 Glowing treeFairybell
Bestendig tegen ieder weerstype  XX
Duurzaam  XX
Energiezuinig  XX
LED-verlichting  XX
Gebruiksvriendelijk  XX
Instelbare timer  XX
Mobiele app  X 

Glowing tree is voordeligste keuze

Zoals je kan zien in het bovenstaande vergelijk is er weinig verschil tussen de Glowing tree en de Fairybell. Het verschil zit hem dan ook vooral in de prijs. De vlaggenmast kerstbomen van Glowing Tree zijn vele euro’s goedkoper, tot wel €200,- verschil. Ons advies is daarom om een Glowing Tree te kopen.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën