Home » vlaggenmasten » Vlaggenmasten voor bedrijven

Vlaggenmasten voor bedrijven

vlaggenmast-voor-particulier

Vlaggenmast als communicatie medium

Voor de deur van professionele bedrijven zijn ze niet meer weg te denken. De vlaggenmasten met bedrukte vlaggen in een rij. Waarop moet je letten, naast prijs en kwaliteit, bij het uitzoeken van de beste vlaggenmast. Daarover gaan wij het hebben in dit bericht.

Soorten vlaggenmasten

Er zijn drie soorten vlaggenmasten. We gaan op alle drie dieper in en zullen bespreken welke vlaggenmasten het meest gekocht worden door bedrijven en waarom. Maar eerst: welke materialen zijn er in vlaggenmasten? Het antwoord is dat er drie hoofdsoorten vlaggenmasten zijn:

Houten vlaggenmasten
Polyester vlaggenmasten
Aluminium vlaggenmasten

Houten vlaggenmasten voor bedrijven

Vlaggenmasten van hout zijn het meest klassiek qua uitstraling. Door de keuze voor grenenhout van een hoge kwaliteit en de conische vorm houten vlaggenmasten bij uitstek geschikt voor traditioneel vlaggen. Een prachtig visitekaartje voor een bedrijf en een mooi herkenningspunt voor uw klanten of gasten. Daarom worden deze vlaggenmasten vaak gekozen door havens, campings en ook bij andere plekken waar graag passanten komen. Maar er kleven ook duidelijke nadelen aan. We zetten de voor en nadelen op een rij.

VoordelenNadelen
Traditionele uitstralingMinder duurzaam dan andere materialen
Makkelijk aanpasbaar qua kleurMeer onderhoud nodig
Ook in kortere lengtes beschikbaarGeen keuze qua vorm (altijd conisch)

Polyester vlaggenmast voor bedrijven

Wanneer je een polyester vlaggenmast aanschaft, kies je voor degelijkheid, kwaliteit en een scherpe prijs. Het lichte materiaal is duurzaam, vrijwel onderhoudsvrij en bijzonder stevig. Ook deze vlaggenmasten zijn er alleen in conische vorm. Wil je weten welke vorm vlaggenmast het meest geschikt is? Het populairst voor bedrijven zijn de baniermasten, eventueel met vaste uithouder of hijsbare uithouder. Maar wil je weten wat voor jou het mooiste is, kijk dan voor een handige uitleg over het kiezen van de vorm van de vlaggenmast op de pagina van Bos Vlaggen.

Aluminium vlaggenmast voor bedrijven

Een Aluminium vlaggenmast is duurzaam, onderhoudsvrij en biedt de meeste mogelijkheden qua toepassingen, vormen en formaten. Bedrijven kiezen voor aluminium vanwege de vele goede eigenschappen, de vele mogelijkheden in toepassingen en de relatief lage prijs. Maar vooral vanwege de vorm. Aluminium masten zijn er namelijk ook in cilindrische vorm, dan worden ze ook wel baniermasten genoemd. Als je bedrukte banieren wilt laten zien en dus echt impact wil maken met je boodschap, dan is de baniermast kopen de beste keuze. Als je een goedkope vlaggenmast wil kopen is aluminium ook vaak de 1e keus. Zo biedt een echte vlaggenmasten specialist bijvoorbeeld deze aanbieding vlaggenmasten van aluminium.

Categorie├źn